Living By Lo

LEVERA AV LO

Living by Lo

Min stil:   Minimal, parisisk, balanserande lugn och lynnig

Inspiration:   I princip all design som kommer ut från Sverige och Danmark idag. Där möbler behandlas som konst och en stor känsla av fred visas genom subtila färger, former och texturer. Naturligt, lynnigt och fängslande. Inom min egen miljö älskar jag att dra från olika designstilar som drar in de element som verkligen inspirerar mig, vilket alltid skapar en utmaning att sätta allt i ett sammanhängande utrymme. Jag älskar den utmaningen att hitta en balans för att införa olika design utan att se för eklektisk ut.

Favoritelement:   Belysning. Enbart en armatur kan fungera som ett uttalande som ett konstverk, plus dess mycket viktiga roll för att sätta tonen i ett utrymme. Jag älskar att distribuera mjuk belysning i alla hörn av ett rum med en varm glöd inåt så att du känner dig nedsänkt i den.

Största utmaningen:   Lägenheten var i mycket dålig form när jag tog den; Jag stod inför betydande smuts, skador och flerfärgade väggar. Med bara mina två händer arbetade jag hårt för att rengöra och måla varje tum av utrymmet och började färskt med en ny duk för att skapa mitt hem. Så det som började som den största utmaningen förvandlades till en gåva som lät mig verkligen känna att utrymmet nu var mitt med allt arbete jag lade ner i det.

Vad vänner säger:   De flesta ser bilder på mitt hem innan de kommer över, så jag hör ofta hur de älskar hur det känns att vara inne i utrymmet. Vissa aspekter och element kan inte alltid översättas till ett foto och jag är alltid mycket fokuserad på att uppmärksamma alla sinnen när jag designar ett utrymme. Det handlar om en känsla du får, det inflytande den har på ditt sinne, så jag anser att det är den högsta komplimangen när mina vänner delar den positiva känslan de har i mitt hem.

Största förlägenhet:   Titta inte för högt. Med vansinnigt högt i tak och mitt korta jag kan jag inte säga att jag gjorde det bästa målarjobbet när det kom till taket ... mestadels i köket där jag använde en mörk färg.

Stoltaste DIY:   Ett sidobord jag gjorde av kycklingtråd och   papper mache   för att få utseendet på ett skulpterat arbete som omfattar dess naturliga form och brister.

Största överseende:   Jag är aldrig utan färska blommor i hela mitt hem. Varje vecka köper jag alltid ett nytt gäng, men känslan av blommor, hur de bidrar till min övergripande atmosfär, är ovärderlig!

Bästa råd:   Ta dig tid, skynda dig inte på processen. Fyll inte ett rum för att "vara klar". Att ta sig tid att ansluta till allt du lägger till i ditt utrymme är hur du kommer att utveckla den anslutningen som ger dig en känsla av "hem".

https://livingbylo.com/

3 kommentarer

nam876978flebno

mks876978rttyneg De50hnS 7tIF EhKIWcr

nym876978tetcher

mes876978rttyneg SRAasRk vh7a dREIDP0

nam876978tetcher

mss876978uttjr bd7dLFl ea70 dzkpXI1

Lämna en kommentar